’t Kampje biedt kramen Sluisplein tijdelijke standplaats

Door de herinrichting op het Sluisplein in Ouderkerk aan de Amstel, moesten de kramen tijdelijk verhuizen. Het is even wennen geweest, maar de Volendammer viskraam van Ronald van Tol is inmiddels helemaal thuis op ’t Kampje. 

Wethouder Paulette Koek-Baks: ‘De standplaats op het Sluisplein kan tijdens de werkzaamheden niet gebruikt worden. Fijn dat we in goede harmonie een alternatief hebben kunnen bieden. Omdat ik graag wilde horen hoe het ging op de nieuwe stek, ben ik vorige week even langsgegaan. Het was donderdag en dat is ‘visdag’. En hoewel de kraam nog niet helemaal op zijn normale niveau draait, was de reactie positief. Van de gelegenheid heb ik maar gelijk gebruik gemaakt en een viscarpaccio gekocht. Het smaakte heerlijk. Een aanrader voor de visliefhebber, lekker dichtbij huis en als wethouder ben ik uiteraard fan van koop lokaal.’


Foto: wethouder Paulette Koek-Baks bij de tijdelijke viskraam op ’t Kampje.

Op ’t Kampje is iedere dag een andere kraam te vinden, behalve op zondag. Ga naar Overzicht standplaatsen en bekijk het complete overzicht van de kramen per weekdag.