Data inzameling afval

Hieronder vindt u een overzicht van de afvalinzameling voor aankomende weken. Dit geldt voor het buitengebied en binnen de bebouwde kom in Ouderkerk aan de Amstel en Duivendrecht.
In de publicatie van het afvalschema van 2 oktober 2024 is een fout gemaakt. Het legen van de GFT container binnen de bebouwde kom vindt om de week plaats in oktober. In plaats van op 17 oktober (zoals eerder stond aangegeven) wordt de container op 24 oktober a.s. geleegd. Onze excuses voor de verwarring die hierdoor mogelijk is ontstaan.

Containers buitengebied

  • Week 43    Woensdag 23 oktober    GFT, restafval
  • Week 44    Woensdag 30 oktober    Restafval

Containers binnen de bebouwde kom

  • Week 43    Donderdag 24 oktober    GFT

Grofvuil

Wilt u grofvuil laten ophalen? Dit kan iedere woensdag. Het aanmelden hiervoor kan tot uiterlijk dinsdag 12.00 uur. Op Grofvuil inleveren of ophalen kunt u een formulier invullen. Beschikt u niet over een computer dan kunt u ook bellen met ons Klantenservicepunt, telefoon (020) 496 21 21.

Grofvuil laten ophalen

Voor het ophalen worden kosten berekend. Deze zijn per m3 of een gedeelte daarvan € 40,23 (tarief 2024). Grof tuinafval en losse delen grof afval moeten gebundeld  worden aangeboden. De inzameling start vanaf 07.00 uur.

Elektronisch afval

Elektronisch afval (E-waste) kunt u op verschillende punten inleveren. Kijk voor inleverpunten op wecycle.nl.